HOLD DIG OPDATERET

Nyder du at forkæle dig selv med uovertruffen luksus? Og vil du gerne holde dig opdateret omkring de nyeste trends og tendenser inden for smykkedesign og juvelér-kunst? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Heri vil jeg løbende inspirere dig med mine spændende projekter og tiltag.

NAVN*

MOBIL*

EMAIL*

Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder email, sms, sociale medier, Google, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer fra Johan Veje og Design Ure & Smykker, og at oplysningerne må benyttes til markedsføring rettet mod mig.

Guldsmed Johan Veje er faguddannet guldsmed fra en af Danmarks bedste guldsmede, som har udgangspunkt i det traditionelle, stolte gamle håndværk med ægte håndlavede smykker. Passionen for det gamle håndværk kræver stor kærlighed og kreativ fantasi for at kunne formidle kundens tanker og ønsker ned i et personlig smykke. Med mange års erfaring i formgivning af ædle metaller, isætning af ædelstene og ærlighed/stolthed vil kunden få det ønskede unikke resultat.
Dit helt eget specielle smykke med følelser og personlig historie.