//Mænds Smykker – Tendenser & Retningslinjer

Mænds Smykker – Tendenser & Retningslinjer

Mænds Smykker & Tendenser I Tiden

I en lang årrække har mænds smykker ikke været oppe i tiden. Der har været en lang periode, hvor smykker var begrænset til det kvindelige køn, og de eneste smykker, som mænd brugte var armbåndsure, vielsesringe og undertiden manchetknapper afhængigt af typen af skjorte eller lejlighed.

Vi er nu et helt andet sted. Mænd har udviklet et matchende ønske om smykker, ligesom deres kvindelige modstykke.

Mænds smykker breder sig nu over hele paletten, og spænder over mange forskellige stilarter for at tilfredsstille deres præferencer.

Mænds smykker har mere stil end nogensinde før, lige fra øreringe, halskæder, armbånd, ringe og endda navle ringe. Og det er blevet en norm, der nu er bredt accepteret rundt om i hele Verden.

Mange holdninger, værdier og signaler ligger i smykker. Derfor kan misforståelser stadig opleves, og er nok uundgåelige. Nogle mænd har ikke helt forstået, at deres smykkevalg har en tendens til at påvirke meningerne fra folk de mødes med for første gang eller fra folk, de ser frem til at have et forhold til. Det kunne for eksempel være en jobsamtale, hvor det er vigtigt at sætte sig ind i virksomhedens kultur inden denne og tilpasse sit smykkevalg til denne.

Retningslinjer For Mænds Smykker

Metaller skal matche: Mænds smykker er for det meste lavet af guld og sølv. Udseendet bør være en ren og enkelt metal tone.

Smykker kommunikerer mange signaler, som er ukendt for mange mænd. Når du bærer smykker, skal du vide, at de symboler, der er i smykkerne, sender signaler. 

Hold dine smykker enkle og smarte.

At du altid ved, hvornår du skal bære dine smykker. Skift med dine smykker og tilpas til lejligheden.

Kategorier Af Smykker Til Mænd

Vielsesringe, ure, manchetknapper, slipsenåle, ringe, bæltespænder, armbånd, halskæder, øreringe, ansigtspiercings, etniske smykker, militære smykker, religiøse smykker.  

De bedste hilsner

// Guldsmed Johan Veje

Vil du have flere tips for mænd ? Ovre hos Euroman, kan du se deres artikel: Her er 11 almindelige modefejl som mænd er skyldige i >>>

Guldsmed - Johan Veje - Kolding

 

 

 

By |2018-11-20T05:17:11+00:00november 20th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Ok

Send this to a friend