Profil2018-12-03T15:38:53+00:00

SMYKKEDESIGNER JOHAN VEJE

Guldsmed Johan Veje er faguddannet guldsmed fra en af Danmarks bedste guldsmede, som har udgangspunkt i det traditionelle, stolte gamle håndværk med ægte håndlavede smykker. Passionen for det gamle håndværk kræver stor kærlighed og kreativ fantasi for at kunne formidle kundens tænker og ønsker ned i et personlig smykke. Med mange års erfaring i formgivning af ædle metaller, isætning af ædelstene og ærlighed/stolthed vil kunden få det ønskede unikke resultat. Dit helt eget specielle smykke med følelser og personlig historie.

At lave smykker falder mig meget naturligt. Det er en proces der ingen begrænsninger har, hvilket gør det utroligt spændende. Det kræver en særlig form for koncentration – en koncentration i en 3 D verden, hvor alt stopper med at eksistere for en tid. Det specielle ved ædelmetaller er at de kan formes som modellervoks. Jeg er inspireret af alt, hvad der er i bevægelse og rammer mit kreative abstrakte øje. Der er faktisk ingen begrænsninger for hvor inspirationen kan opstå fra. Det er mere filtreringen i processen af alle de gode former som kan tage tid. Der er ikke mange danske guldsmede tilbage, der stadig bruger deres håndværk og kreativitet til at skabe elegante, unika smykker, i samarbejde med kunden. Jeg betragter mig selv, som en rigtig god håndværker som kan løse de fleste håndværksmæssige ønsker, som man måtte have. Min mest fornemme opgave er, at hjælpe kunden ned af den rigtig vej i forhold til design, kvalitet, anvendelse og give tryghed under hele forløbet.

Som guldsmed laver jeg gerne personlige smykker. Det kan være du selv har en idé til et smykke, men ikke ved nøjagtig hvordan smykket skal se ud. Jeg kan hjælpe dig med designet ud fra din idé – til det færdige smykke. Har du en helt færdigt design du gerne vil have bragt til live, kan jeg naturligvis også hjælpe med fremstillingen af dit drømmesmykke. Jeg laver gerne personlige smykker.

Tilmeld Dig Guldsmed Johan Veje´s Kundeklub

og få nyhedsmails med inspiration & events
Tilmeld Her
close-link
This website uses cookies and third party services. Ok

Send this to a friend