/, Guides/Rengør Dine Smykker & Få Dem Smukke Igen

Rengør Dine Smykker & Få Dem Smukke Igen

Sådan Rengør Du Dine Smykker

Det er næsten umuligt ikke at beundre et skinnende nyt smykke, men før eller senere begynder dette skinnende smykke at falme eller bliver korroderet sandsynligvis som følge af, at det bæres regelmæssigt eller glemmes i dit smykkeskrin. Den mulighed, der findes er at tage det til en professionel guldsmed og få det rengjort og få smykket ”genoplivet” og få sin skinnende udstråling tilbage.

Rengør Dine Smykker Selv

Det kan måske interessere dig at vide, at det ikke altid behøver at være den professionelle guldsmed der rengør dine smykker. Du kan selv polere dine egne smykker og give dem deres glitrende udseende tilbage med almindelige artikler, som du har hjemme såsom sæbe og vand. Husk dog, at hårde kemikalier og andre hårde rengøringsmidler ikke er anbefalelsesværdige for bløde sten som opaler og perler, for sådanne sten er der brug for vand og sæbe.

Du kan rense dine smykker med følgende metoder:

• Ammoniak: For at opretholde udstrålingen på dine diamantsmykker. Sænk din diamantring ned i 1 kop ammoniak og 1/4 kop ammoniakopløsning i 15 minutter. Brug en blød børste til at rense ædelmetallet og diamantbesætningerne. Husk også under diamanten / diamanterne.

• Eddike: Hvid eddike er den bedste væske, der er egnet til rengøring af guld og ædelstene, blødgør smykker i eddike i mindst 10 minutter. Brug en blød børste til at fjerne snavset rundt om smykket.

• Antacid: Det samme lægemiddel du bruger til at berolige din mave med, kan bruges til at rense dine smykker. Læg to tabletter antacid i et glas varmt vand, læg dine smykker i straks, og lad dem stå i to minutter, fjern dem og ryd op bagefter.

• Aluminiumsfolie og bagepulver: Dæk en bakke med aluminiumsfolie. Læg smykkerne eller sølvtøjet på bakken. Drys bagepulver på dem og hæld efterfølgende kogende vand på dem. Det vil få pletterne på smykkerne til at flyttes til folien. Rengør smykkerne med en blød børste.

Med den rigtige anvendelse af ovenstående metode er du sikker på at give dine smykker et nyt skinnende liv.

Vil du hellere bruge en professionel guldsmed til at rense dine smykker og give dem nyt liv?

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud  HER >>>

De bedste hilsner Johan Veje

// Guldsmed & Smykkekunstner

Guldsmed - Johan Veje - Kolding

By |2018-12-17T17:14:16+00:00december 17th, 2018|Blog, Guides|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Ok

Send this to a friend